Groepsaccommodatie De Oosterweide in Drenthe Skelterbaan De Oosterweide Speeltoestellen De Oosterweide Eetkamer De Oosterweide Zitkamer De Oosterweide Slaapkamer De Oosterweide

Groepsaccommodatie De Oosterweide

Een goede start voor uw familie of vrienden in Drenthe!

Onze luxe en landelijk gelegen groepsaccommodatie in Drenthe biedt u een een prima plek om met maximaal 22 personen een weekend, midweek of een week er even tussen uit te zijn.
Ons vakantiehuis in Drenthe wordt altijd aan 1 groep verhuurd.
Een mogelijkheid om samen te genieten.
Kijkt u bij faciliteiten groepsaccommodatie De Oosterweide voor een overzicht van de accommodatie.

Ook geschikt voor kleinere groepen

Wij hebben een speciaal arrangement voor groepen van maximaal 10 personen die een midweek verblijven. U heeft dan de beschikking over 5 slaapkamers, elk met uw eigen badkamer, toilet en wastafel.
Klik hier voor de tarieven voor kleine groepen.

Opgemaakte bedden

In elk van de 7 slaapkamers van de groepsaccommodatie is een badkamer aanwezig inclusief toilet.
1 Slaapkamer met badkamer op de begane grond is geschikt voor mindervaliden.
De bedden hebben wij alvast voor u opgemaakt !

Spelen, koken en eten

Er is een eetgedeelte en een woongedeelte met tv en cd/dvd/bluray installatie. Tevens is er een ingerichte speelkamer met een Xbox360 en in een aparte ruimte een Playstation 3.
In de groepsaccommodatie kunt u gebruik maken van draadloos internet. Buiten is een groot terras en een ruime besloten tuin met diverse speeltoestellen en onlangs is de skelterbaan geheel vernieuwd en bestraat!
De ruime keuken is voorzien van alle modern comfort waar u zowel met als voor elkaar kunt koken.

Fietsen of wandelen

Vanuit groepsaccomodatie De Oosterweide in Drenthe kunt u met uw familie of vrienden alle kanten op om te fietsen(er zijn oplaadpunten op het terras), te wandelen, attracties bezoeken of gewoon thuis blijven en met elkaar zijn. In de buurt van het groepsverblijf is het nationaal park Dwingelderveld met zijn wandel en fietspaden, recreatieplas Schoonhoven en het hoogste punt van Drenthe, de VAM bij Wijster.
Het dorpje Pesse heeft een supermarkt en een aantal restaurants. Steden in de buurt zijn o.a. Hoogeveen, Emmen, Assen, Meppel en Groningen.

Vakantie in Drenthe

Wij willen u de mogelijkheid geven voor een heerlijke vakantie. Of u nu komt om te fietsen, te wandelen, of om samen te zijn met uw familie of vrienden.
Groepsaccommodatie De Oosterweide in Drenthe geeft u die mogelijkheid.
eetkamer groepsaccommodatie de oosterweide drenthe skelterbaan groepsaccommodatie de oosterweide drenthe woonkamer groepsaccommodatie de oosterweide drenthe

Footer

De Oosterweide
Oostering 51
7933TM Pesse
info@oosterweide.nl
0528-242678
vekabo
webdesign door: PedDesign